Преносимият масажор Kieslect Lifsty Massage Gun е създаден да облекчи мускулите

...
Преносимият масажор Kieslect Lifsty Massage Gun е създаден да облекчи мускулите
Коментари Харесай

Kieslect Lifsty – тих масажен пистолет с много функции


Преносимият масажор Kieslect Lifsty Massage Gun е основан да облекчи мускулите след фитнес 
(снимка: Kieslect)

Нов масажен револвер предлага забавни благоприятни условия на налична цена за хората, които обичат да спортуват, както и за техните треньори. Устройството се отличава с професионален дизайн, безшумна работа, многофункционалност и улеснение.

Моделът е портативно масажно устройство, което се зарежда от батерия с огромен потенциал – 2400 mAh, които са задоволителни за 3 до 4 часа непрестанно потребление. Доставя се в куфарче дружно с комплект от 4 плъгини за масажната глава и се отличава със моден, професионален дизайн и елементарно потребление.

Дизайнът на Kieslect Lifsty Massage Gun е моден и професионален с акцент върху удобството
(снимка: Kieslect)

Преносимият масажор работи безшумно, с помощта на нова технология за понижаване на шума и първокачествен безчетков мотор. Дори когато работи на оптималната скорост, шумът от не надвишава 60db, което в допълнение към ергономичния дизайн прави устройството елементарно и комфортно потребление.

Kieslect Lifsty отпуска мускулите в разнообразни елементи на тялото след натоварване
(снимка: Kieslect)

Що се отнася до скоростта на масажната глава, тя може да се контролира на 20 разнообразни равнища в диапазона от 1450 до 2900 трептения в минута, според от самостоятелните желания. Това безспорно придава еластичност на устройството при разнообразни сюжети на потребление, наред с разнообразието от глави за масажиране.

Кръглата глава на Kieslect Lifsty е подобаваща за масаж на мускулите на ръцете, гърба и краката
(снимка: Kieslect)

Комплектът на включва четири сменяеми плъгини за масажната глава. Кръглата глава е подобаваща за масаж на мускулите на ръцете, гърба и краката; Y-главата е предопределена за масажиране на врата, гръбначния дирек и ахилесовото сухожилие; третата глава е за масаж на дълбока тъкан като стави и длани, а четвъртата е плоска и може да се употребява за масаж на всички елементи от тялото.

Kieslect Lifsty разрешава контролиране на скоростта на вибрациите на 20 равнища
(снимка: Kieslect)

Предимство на масажния револвер Kieslect Lifsty е вграденият чип с изкуствен интелект (AI), който се грижи за цялостното преживяване на консуматор при потребление на устройството. На екрана се демонстрират положението на батерията и скоростта на масажната глава, като от там потребителят може също да контролира скоростта. Налични са още бутон за включване/изключване на масажора и порт за зареждане.

Kieslect Lifsty Massage Gun – съществени характерности

Kieslect Lifsty се доставя в куфарче и комплект от четири плъгини за масажната глава
(снимка: Kieslect)

Всеки професионален състезател, треньор или фен знае какъв брой скъп е масажният револвер за натоварените мускули. със своите професионални функционалности, улеснение и устойчивост ще отговори на потребностите от масажиране след интензивни занимания. Устройството може да е от изгода също за офис чиновниците, възрастните и хора, които се възвръщат от интервенции.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР